Du er ikke logget ind x - Glemt brugernavn/password Login

Indmeldelse og priser

Tryk her for indmeldelse i Børnehuset Stribonitten.

logo f

Indmeldelse.

Man kan indmelde sit barn på venteliste når barnet er født.

Priser i Stribonitten.

Der er Forældrebetalt formiddagsfrugt, eftermiddagsmad til børnehavebørnene. Prisen dette er  150 kr pr. måned og er indregnet i taksten i børnehave der ses nedenunder.

Bleer leveret af Stribonitten. Pris for bleer er 100 kr pr. måned og er indregnet i taksten for vuggestuen der ses nedenunder.

For børnehavebørn der bruger ble opkræves en særskilt egenbetaling på 100,- pr. måned. Opkrævningen ophør når barnet ikke længere bruger ble.

I stribonittens børnehave har forældrene valgt den lovbestemte frokostordning til. Alle er omfattet af ordningen.

Takster pr. 01.01.2023

Børnehave: 2.938,00 kr. + 100,- for bleer hvis aktuelt

Vuggestue: 4.585,00 kr.

Der betales for 12 måneder, betalingen vil blive opkrævet månedsvis forud, ved rykkerskrivelse pålægges et gebyr på 250,00 kr. Betaling kan ske via giro eller PBS.

Senest 1 ½ måned før opstart vil I få besked på, om jeres barn er optaget i børnehaven eller vuggestuen.

Se yderligere betingelser

Takster og retningslinjer

 

I forbindelsen med opstart i børnehuset ved overgang fra kommunalt tilbud er det vigtigt, at I husker at overholde kommunens gældende udmeldingsfrister, da pasning i kommunal dagpleje eller vuggestue gælder til den d. 1 i den måned hvor barnet fylder 2.10 mdr, herefter skal barnet i børnehave.

OBS! Fra 1.1.2024 er pasning i kommunal dagpleje eller vuggestue til udgangen af den måned barnet fylder 3 år, herefter skal barnet i børnehave.

  Indmeldelse og priser